DIENSTEN

ga naar beveiliging

Beveiliging is essentieel voor particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingen om zichzelf, hun eigendommen en hun gegevens te beschermen tegen verschillende dreigingen.
Het is van groot belang dat beveiliging op maat wordt gemaakt voor de specifieke behoeften van het object of de locatie om zo optimale beveiliging te garanderen. 
Met onze beveiliging kunt u rekenen op betrouwbare en professionele beveiligers die uw object of locatie optimaal beschermen.

BEVEILIGING

ga naar brandwacht

Brandwachten zijn verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de brandveiligheid op verschillende locaties, zoals evenementen, bouwplaatsen, bedrijfspanden en andere gebouwen. 
Het is cruciaal dat de brandwachten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om snel en adequaat te kunnen handelen in geval van brand. 
Bij ons kunt u vertrouwen op professionele brandwachten die zijn opgeleid en ervaren in het waarborgen van de veiligheid op locaties met een hoog brandrisico. 
Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften om optimale brandbeveiliging te garanderen. 
Met onze betrouwbare brandwachten kunt u gerust zijn dat uw locatie in goede handen is en dat er snel en efficiënt wordt gereageerd in geval van een brand.

BRANDWACHTEN

ga naar gastheer & gastvrouw

Een gastheer of gastvrouw kan een waardevolle aanvulling zijn op de beveiligingsstrategie van uw locatie. Naast het verwelkomen van bezoekers zijn zij ook verantwoordelijk voor de veiligheid en beveiliging van de locatie. Met professionele gastheren en gastvrouwen kunt u een veilige en gastvrije omgeving creëren voor uw bezoekers. Lees verder om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte oplossingen kunnen bijdragen aan de beveiliging en gastvrijheid van uw locatie.

GASTHEER 
& GASTVROUW

Ga naar scholing

Goede EHBO-trainingen en ontruimingsoefeningen zijn essentieel voor een veilige werkomgeving. Bij CWK Security bieden we deze trainingen aan om ervoor te zorgen dat uw medewerkers goed voorbereid zijn op noodsituaties. Onze instructeurs hebben ruime ervaring in de beveiligingsbranche en zorgen ervoor dat de trainingen praktijkgericht en effectief zijn. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen helpen veiliger te maken.

SCHOLING

ga naar mobiele camera's

Mobiele camera’s zijn een effectieve oplossing om bouwplaatsen en materialen te beschermen. 
Ze verminderen diefstal en vandalisme en zorgen voor veiligheid van werknemers. 
Onze mobiele camera’s zijn uitgerust met geavanceerde functies en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke bouwplaats. 
Lees verder voor meer informatie over onze mobiele camera’s, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte beveiligingsplannen voor bouwprojecten.

MOBIELE CAMERA’S

Ga naar conciërge

Als uw betrouwbare partner zorgen wij voor een professionele en gastvrije conciërge die uw bedrijf, organisatie of instelling versterkt. Met oog voor detail en een proactieve aanpak staan onze conciërges klaar om de toegang tot uw gebouw te beheren, bezoekers te ontvangen, telefoontjes af te handelen en diverse taken uit te voeren die bijdragen aan een georganiseerde en veilige omgeving. Vertrouw op onze expertise en laat onze conciërges de gastvrijheid en beveiliging van uw locatie naar een hoger niveau tillen.

CONCIËRGE

ga naar zorgbeveiliging

CWK Security biedt ook zorgbeveiliging.
Dit is een belangrijk aspect van beveiliging dat gericht is op het beschermen van zorginstellingen, patiënten en medewerkers. 
Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de veiligheid van deze sector te waarborgen.

ZORGBEVEILIGING

Ga naar beveiliging noodopvang

Beveiliging van noodopvang is van essentieel belang om een veilige omgeving te bieden voor mensen die zich in kwetsbare situaties bevinden. Bij noodopvanglocaties is het waarborgen van veiligheid en het welzijn van bewoners een prioriteit. Dit omvat onder andere toegangscontrole, bewaking, crisisinterventie en hulp bij noodsituaties. Een goed doordacht beveiligingsplan is cruciaal om een veilige en beschermde omgeving te creëren waar mensen in tijden van crisis kunnen verblijven. Professionele beveiliging in noodopvang is van onschatbare waarde om de gemoedsrust en veiligheid van bewoners te waarborgen.

BEVEILIGING NOODOPVANG

ga naar nachtportier

Een nachtportier (ook wel nachtreceptionist) speelt een belangrijke rol in de veiligheid en service van een hotel gedurende de nacht. Naast het uitvoeren van receptietaken, fungeert de nachtportier als aanspreekpunt voor gasten en houdt hij toezicht op de veiligheid van het pand. Met taken variërend van in- en uitchecken van gasten tot het lopen van controlerondes, zorgt de nachtportier voor een veilige en gastvrije omgeving

NACHTPORTIER