LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op

ZORGBEVEILIGING

vraag offerte aan

CWK Security biedt ook zorgbeveiliging. Dit is een belangrijk aspect van beveiliging dat gericht is op het beschermen van zorginstellingen, patiënten en medewerkers. 
Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de veiligheid van deze sector te waarborgen.

ZORGBEVEILIGING

Voordelen van zorgbeveiliging 

Zorgbeveiliging en woonbegeleiders is een vorm van beveiliging die gericht is op het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van patiënten, medewerkers en bezoekers in de zorgsector. Zorgbeveiliging wordt voornamelijk toegepast in ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen waar patiënten verblijven of behandeld worden.

De taken van zorgbeveiligers kunnen variëren van het bewaken van de toegang tot het gebouw en het controleren van identificatiedocumenten tot het uitvoeren van beveiligingsrondes en het omgaan met agressie en geweld. Daarnaast kunnen zorgbeveiligers ook worden ingezet voor het verlenen van EHBO en het ondersteunen van medewerkers bij noodsituaties.

Zorgbeveiliging is van groot belang omdat patiënten en medewerkers in de zorgsector vaak kwetsbaar zijn en blootgesteld kunnen worden aan verschillende vormen van agressie en geweld. Door het inzetten van zorgbeveiliging kan de veiligheid en het welzijn van patiënten, medewerkers en bezoekers worden gegarandeerd en kan de kwaliteit van de zorg worden verbeterd.

neem contact op

Onze zorgbeveiligers zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsdiensten in de zorgsector. Ze hebben de kennis en vaardigheden om de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen en noodsituaties effectief aan te pakken. Hieronder vindt u vijf punten die samenvatten wat onze zorgbeveiligers voor u kunnen betekenen:

ZORGBEVEILIGERS

  • Bewaken de veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers in de zorginstellingen. 
  • Controleren en monitoren de toegang tot de zorginstellingen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  • Beheren van sleutels, alarmen en andere veiligheidssystemen.
  • Assisteren bij noodsituaties en bieden eerste hulp bij ongevallen.
  • Verlenen van klantgerichte service en ondersteuning aan patiënten en bezoekers.