OPLEIDINGEN & TRAININGEN

LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bouwplaatsen zijn vaak het doelwit van diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten. Het gebruik van mobiele camera’s op bouwprojecten is daarom een effectieve manier om de veiligheid te verbeteren en ongewenste incidenten te voorkomen.
Waarom het gebruik van mobiele camera’s voor bouwprojecten een slimme keuze is:

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Essentieel voor beveiliging van bedrijven

Cruciaal voor handelen in noodsituaties

Minimaliseren van letsel en schade

Praktische training en oefeningen

Voldoen aan wettelijke verplichtingen

EHBO TRAININGEN

EHBO en ontruimingsoefeningen zijn twee cruciale onderdelen van de beveiliging van elk bedrijf. Onze EHBO training is ontworpen om uw medewerkers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in noodsituaties te kunnen handelen en zo letsel en schade te minimaliseren. Onze gecertificeerde instructeurs bieden praktische trainingen en oefeningen die uw medewerkers voorbereiden op verschillende noodsituaties.

WIJ HELPEN U KLAAR STAAN VOOR EERSTE HULP BIJ ONGEVALLEN

ONTRUIMINGSOEFENINGEN

Ook onze ontruimingsoefeningen training is speciaal ontworpen om uw medewerkers te leren hoe ze in noodsituaties effectief moeten handelen. Door te investeren in EHBO en ontruimingsoefeningen trainingen, vergroot u niet alleen de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf, maar voldoet u ook aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP