BENIEUWD WELKE DIENST BIJ U PAST? 

Neem contact met ons op

Nachtportier

Wat doen onze 
nachtportieren

LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een nachtportier (ook wel nachtreceptionist) speelt een belangrijke rol in de veiligheid en service van een hotel gedurende de nacht. Naast het uitvoeren van receptietaken, fungeert de nachtportier als aanspreekpunt voor gasten en houdt hij toezicht op de veiligheid van het pand. Met taken variërend van in- en uitchecken van gasten tot het lopen van controlerondes, zorgt de nachtportier voor een veilige en gastvrije omgeving
Het inhuren van een nachtportier zorgt voor:

Nachtportier INHUREN

Veiligheid en beveiliging

Klantenservice en gastgerichtheid

Ontzorging van het personeel

Handelen bij calamiteiten en noodsituaties

Het inhuren van een nachtportier biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Ten eerste zorgt een nachtportier voor verhoogde veiligheid en beveiliging gedurende de nacht. Met hun aanwezigheid kunnen potentiële incidenten worden voorkomen, en ze kunnen snel en doeltreffend handelen bij onregelmatigheden.

Daarnaast biedt een nachtportier uitstekende klantenservice en gastvrijheid. Ze fungeren als het aanspreekpunt voor gasten die 's nachts aankomen of vertrekken, en ze staan klaar om hen te helpen met in- en uitchecken, vragen te beantwoorden en verzoeken af te handelen. Dit draagt bij aan een positieve gastervaring en klanttevredenheid.

Een ander voordeel van het inhuren van een nachtportier is dat ze het overige personeel ontlasten. Terwijl uw reguliere medewerkers rusten, zorgt de nachtportier voor een soepele werking van het hotel. Ze kunnen administratieve taken uitvoeren, toezicht houden op de veiligheid, en kleine opruim- en schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

Tot slot zorgt de aanwezigheid van een nachtportier voor gemoedsrust. U kunt erop vertrouwen dat er iemand aanwezig is om eventuele problemen in de nachtelijke uren aan te pakken en te zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving.

Kortom, het inhuren van een nachtportier biedt waardevolle voordelen, waaronder verhoogde veiligheid, uitstekende klantenservice, ontlasting van ander personeel en gemoedsrust voor zowel u als uw gasten.

In- en uitchecken van gasten en begeleiden naar hun kamer

Beheren van de toegang na sluitingstijd

Afhandelen van verzoeken van gasten, zoals het regelen van taxi's en roomservice

Beantwoorden van telefoontjes en e-mails

Toezicht houden op de veiligheid binnen en buiten het hotel, inclusief controlerondes en het afsluiten van deuren en ramen

Signaleren van onregelmatigheden en passende maatregelen treffen

Kleine opruim- en schoonmaakwerkzaamheden verrichten

Ondersteuning bieden aan collega's, bijvoorbeeld bij het ontbijt of het klaarzetten van apparatuur

Administratieve taken zoals kassa-afrekeningen en gastenrekeningen verwerken

Optreden in geval van calamiteiten door hulpdiensten in te schakelen en gasten op te vangen en te begeleiden.

Taken van een nachtportier kunnen bestaan uit:

NEEM VOOR MEER INFORMATIE 
CONTACT MET ONS OP