LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

BENIEUWD WELKE DIENST BIJ U PAST? 

Neem contact met ons op

Object beveiliging

vraag offerte aan

Objectbeveiliging is een verzamelnaam voor het beveiligen van locaties, goederen en eigendommen.
Iedere object vraagt om een andere en op maat gemaakte aanpak.

Objectbeveiliging

Voordelen van object beveiliging 

Een objectbeveiliger heeft als taak om eigendommen en goederen te beschermen tegen schade, verlies of diefstal. Dit kan variëren van het beveiligen van gebouwen en objecten, zoals kantoren, winkels, magazijnen, musea en kunstwerken, tot het beveiligen van evenementen, zoals festivals, concerten en sportwedstrijden.

Een objectbeveiliger is verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de toegang tot het object of de locatie waarvoor hij verantwoordelijk is. Hij voert controles uit op personen, voertuigen en goederen die het terrein betreden en verlaten, en bewaakt de beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Daarnaast kan een objectbeveiliger ook optreden bij incidenten, zoals diefstal, vandalisme of agressie.

Onze objectbeveiligers beschikken daarom over goede communicatieve vaardigheden en een goed waarnemingsvermogen, zodat hij/zij snel kan reageren op situaties en de juiste acties kan ondernemen. Ook zijn zij op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en procedures en protocollen die gelden in het object of de locatie waarvoor hij/zij werkt.

neem contact op

· Portier – en receptiediensten 
· Controles van gebouwen 
· Openingsrondes 
· Brand- en sluitrondes 
· Visitatie en alarmopvolging 
· Preventieve aanwezigheid

TAKEN OBJECT BEVEILIGER

Objectbeveiliging is een totaalpakket van verschillende soorten diensten. De taken kunnen zijn:

neem contact op

Wanneer een evenement, uitvaart of huwelijk op de planning staat kan uw huis een makkelijk doelwit zijn voor diefstal. Om dit te voorkomen zorgen wij voor een gediplomeerde beveiliger op locatie om diefstal te voorkomen, zo kunt u met een gerust hart uw pand verlaten.

WAT WIJ NOG MEER DOEN