LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

BENIEUWD WELKE DIENST BIJ U PAST? 

Neem contact met ons op

brandwachten

contact opnemen

Brandveiligheid is van cruciaal belang voor elk bedrijf en elke organisatie. 
Het inhuren van een professionele brandwacht kan daarbij helpen en biedt vele voordelen zoals:

 Risicovermindering: Een brandwacht kan preventief werken en helpen bij het minimaliseren van risico’s op brand en andere noodsituaties.

Wettelijke verplichtingen: Bedrijven en organisaties hebben wettelijke verplichtingen als het gaat om brandveiligheid. 

Veiligheid van medewerkers en klanten: Het inhuren van een brandwacht zorgt ervoor dat de veiligheid van medewerkers en klanten gewaarborgd blijft.
  
Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van de brandveiligheid en het waarborgen van de veiligheid van medewerkers en klanten.

WAAROM EEN BRANDWACHT INHUREN?

Voordelen van brandwachten 

Brandwachten zijn verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de brandveiligheid op verschillende locaties, zoals evenementen, bouwplaatsen, bedrijfspanden en andere gebouwen. 

Het is cruciaal dat de brandwachten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om snel en adequaat te kunnen handelen in geval van brand. 

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele brandwachten die zijn opgeleid en ervaren in het waarborgen van de veiligheid op locaties met een hoog brandrisico. 

Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften om optimale brandbeveiliging te garanderen. 
Met onze betrouwbare brandwachten kunt u gerust zijn dat uw locatie in goede handen is en dat er snel en efficiënt wordt gereageerd in geval van een brand.

neem contact op

  • Snel en effectief handelen bij brand - Mocht er onverhoopt toch brand uitbreken, dan kan een brandwacht snel en effectief handelen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

  • Voorkomen van vertraging in werkzaamheden - Het inhuren van een brandwacht kan ervoor zorgen dat werkzaamheden gewoon doorgang kunnen vinden, ook als er tijdelijk geen gebruik kan worden gemaakt van de brandmeldinstallatie.

  • Redden van levens - Een brandwacht kan levens redden door tijdig te waarschuwen en te evacueren bij een brand of andere calamiteit.

  • Voorkomen van schade aan eigendommen - Een brand kan grote schade aanrichten aan eigendommen, maar door het inhuren van een brandwacht kan deze schade zoveel mogelijk worden beperkt.

BRANDWACHT VOOR VEILIGHEIDSTOEZICHT

Een brandwacht kan ingehuurd worden voor veiligheidstoezicht op locaties waar verhoogd risico op brand bestaat. Hieronder vindt u vijf voordelen van het inhuren van een brandwacht: