BENIEUWD WELKE DIENST BIJ U PAST? 

Neem contact met ons op

CONCIËRGE

LEES MEER

Benieuwd welke dienst bij u past? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

contact opnemen

Een conciërge inhuren voor beveiliging is een slimme investering om de veiligheid van uw pand te waarborgen. Een conciërge kan niet alleen toezicht houden, maar ook alarmen bedienen, sleutels beheren en bezoekersregistratie verzorgen. Hierdoor wordt de veiligheid van uw pand aanzienlijk verbeterd en worden potentiële dreigingen voorkomen. Bovendien kan de conciërge optreden bij calamiteiten en kan er snel en adequaat gehandeld worden. Het inzetten van een gastheer of gastvrouw draagt bij aan:

WAAROM EEN CONCIËRGE INHUREN?

Voordelen van een conciërge inhuren

  • Veiligheidsgevoel
  • ontzorgen de klant
  • warm, veilig en vriendelijk welkom
  • vraagbaak voor bezoekers

Naast het uitvoeren van beveiligingstaken, zoals het bewaken van de toegang en het controleren van identificatiedocumenten, kunnen conciërges ook verschillende andere taken uitvoeren om de veiligheid en het welzijn van uw bedrijf te waarborgen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van preventief onderhoud aan de apparatuur, het schoonmaken van de werkomgeving, het ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van telefoontjes. Door deze taken uit te voeren, dragen conciërges bij aan een veilige en georganiseerde omgeving die de efficiëntie van uw bedrijf bevordert.

Bovendien kunnen conciërges ook een belangrijke rol spelen bij noodsituaties, zoals het uitvoeren van ontruimingen of het verlenen van eerste hulp bij ongevallen. Het inhuren van een conciërge voor uw beveiliging kan dus zowel de veiligheid als de productiviteit van uw bedrijf verbeteren.

Een conciërge in de beveiliging kan een waardevolle aanvulling zijn op uw beveiligingssysteem. 

vraag offerte aan

Een conciërge kan een belangrijke rol spelen als toezichthouder op scholen. Naast het beheren van de toegang tot de school en het zorgen voor de veiligheid van de leerlingen en medewerkers, kan een conciërge ook helpen bij het handhaven van de discipline en het bevorderen van een positieve sfeer op school.

Een conciërge kan bijvoorbeeld toezicht houden op de pauzes en de gangen om ervoor te zorgen dat leerlingen zich op een veilige en respectvolle manier gedragen. Daarnaast kan een conciërge ook assisteren bij evenementen en activiteiten op school, zoals sportdagen en schoolfeesten.

Bovendien kan een conciërge ook een belangrijke rol spelen in noodsituaties, zoals het uitvoeren van ontruimingen of het verlenen van eerste hulp bij ongevallen. Het inhuren van een conciërge als toezichthouder kan dus bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving voor leerlingen en medewerkers, en kan tevens de werkdruk van docenten en ander personeel verminderen.

TOEZICHT OP SCHOLEN