Over CWK Security

CWK Security & CWK Facility, zijn ondernemingen met een ruim aanbod aan diensten. Wij kunnen u compleet ont zorgen. 

Alles in één voor al uw diensten

ga naar diensten

Welkom bij CWK Security, uw betrouwbare partner in beveiliging. Bij ons staan continuïteit en waarborg centraal, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden en u op ons kunt vertrouwen. Wij hechten veel waarde aan duurzame samenwerkingen en werken klimaatbewust. Onze klanten en ons personeel staan daarbij altijd op de eerste plaats, samen met onze streven naar kwaliteit. Naast de beveiliging van CWK Security, bieden wij met CWK Facility ook diensten aan zoals servicemedewerkers, toezichthouders, brandwachten, verkeersregelaars, conciërges en woonbegeleiders. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

OVER ONS BEDRIJF

CWK SECURITY: UW BETROUWBARE PARTNER IN BEVEILIGING

Alles onder één bedrijf, één gesprekspartner voor al uw diensten

In 2017 richtte Wilco Kokkelkorn CWK Security op om zijn visie op beveiliging te verwezenlijken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, begrijpt hij als geen ander de waarde van continuïteit en waarborg. Bij CWK Security staan deze waarden centraal, waardoor wij u de hoogste kwaliteit kunnen leveren en u op ons kunt vertrouwen. Maar dat is niet alles. Wij hechten ook veel waarde aan duurzame samenwerkingen en werken daarom klimaatbewust. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.
Bij CWK Security houden we van persoonlijke aandacht en denken we graag met u mee voor de beste oplossingen. Onze klanten en ons personeel staan daarbij altijd op de eerste plaats, samen met onze streven naar kwaliteit.

WAAROM CWK SECURITY DE JUISTE KEUZE IS.

Over Wilco Kokkelkorn eigenaar CWK Security

ga naar vacatures

Wij zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsdiensten voor bedrijven en particulieren. Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in de beveiligingssector, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Word onderdeel van ons team!
Bij CWK Beveiliging geloven wij dat onze medewerkers het hart van ons bedrijf zijn. Wij waarderen hun harde werk en streven ernaar om hen te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als je geïnteresseerd bent om onderdeel te worden van ons team, kijk dan naar onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

WERKEN BIJ CWK SECURITY?